Talpac Gheorghe

Director General – SC Talpac SRL

Domnul Talpac a fost membru si apoi lider al unei cooperative de productie intre anii 1981 si 1990. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, in anul 1990, Dl. Talpac Gheorghe , a fondat societatea Tehnoclasic SRL, care ulterior a fost transformata in anul 1994 in actuala societate comerciala SC Talpac SRL.

Societatea nou formata Talpac SRL este una dintre cele mai importante companii romanesti, specializata in realizarea de lucrari de in domeniul constructiilor (civile si industriale), reparatii si intretinere la conducte si rezervoare petroliere.

De-a lungul timpului, TALPAC SRL a executat nenumarate lucrari de constructii, reparatii si intretinere la conducte petroliere, la rezervoare petroliere de diverse capacitati, la instalatii de incarcare si descarcare, lucrari de conectare ale acestora cu conducte de transport si lucrari de montaj de diverse elemente necesare functionarii corespunzatoare a capacitatiilor de manipulare, stocare si transport.

Talpac SRL s-a implicat de asemenea in executia de lucrari pentru santiere navale, in executia de structuri metalice si in lucrari urbane de inlocuirea unor conducte de apa, canalizare si termoficare.

Dinamismul nostru se reflecta in sloganul nostru – POWER BY TALPAC. Ne dorim ca aceasta sa devina o eticheta recunoscuta imediat ca garantie a unor lurari durabile si de calitate.

In acest fel, partenerii si clientii TALPAC SRL pot fi siguri ca au facut cea mai buna alegere atunci cand au decis sa lucreze cu societatea noastra. Ne dorim sa realizam proiecte care vor inspira si incanta generatiile viitoare si care vor contura un viitor luminos pentru noi si pentru urmasii nostri.